Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glömt möte

Du föll
för vind genom kärlek
och kvar
fanns bara
den röda mössan
och en kyla
som fick mig
att fälla upp kragen
och söka upp
närmaste café




Fri vers av Lénon
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-07-18 11:55



Bookmark and Share


  stannar kvar
Gillar den i sin enkelhet. Läser den flera gånger och tycker bättre om den för varje gång. Snyggt.
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lénon