Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en önskan


Vidrörd

Vidrörd av smekande fingrar,

så fasta och maskulina.

Vidrörd ända in till kärnan,

in i det innersta.

Som i samklang,

som i den vackra älskliga harmonin,

tillsammans i det goda.

In i alltings kärna,

vi börjar skälva i extas,

så djupt berörda av kärleken.




Fri vers av Smurfan
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-07 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan