Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll blev ännu en etta ledig i en av Sthlms södra förorter - passa på, den kan bli din! och ja, ju

Du ströp dig själv med en gitarrsträng en fredagkväll,
det blev din sista melodi
som fick grannarna att ringa störningsjouren

dagen efter var du vräkt, men inte begravd
du var hatad, men inte saknad
och efter väderleksrapporten på tv4 var du redan glömd

Efteråt…
försökte hela huset förstå, ditt agerande
i ungefär TVÅ minuter
innan de gick på som vanligt igen




Fri vers av Herr Ångest
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-08 02:02



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Så mänskligt skrämmande skrivet...
2008-08-08

    deb8
Vilken underbar cynism, Precis så jävligt är det i verkligheten.
Otroligt bra och viktig text
2008-08-08

  Magica VIP
Skrämmande om vår "fina" huvudstad och dess kringtrakter, vad har hänt med människors omtanke? Tragiskt.
2008-08-08

    mr cloud
haha, gud va bra !
bara sååå bra, verkligen :D
2008-08-08

  Orden flyger
ÅH jag älskar den, ska vi bli bästisar? haha
nej men seriöst, du har fångat det så precis jag älskar att hata precis såndär likgiltighet. mums
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest