Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oja, helvetet finns.


Slutet på början

Hjärtat är fint, hjärtat är bra, just nu känns det som om jag inte vill leva en till dag.

Du fick mig att må bra sen att gråta och nu vill du att jag dig ska förlåta ?

Jag har tagit emot så många törnar och alltid spelat snäll, från början av dagen till sena kväll.

Det känns som om känslorna lagts upp på en bår, sen tog dem en genväg via mitt öga och lifta med en tår.

Jag står ute i regnet och ser min spegelbild i en pöl, jag äcklas och nu tar jag den feges utväg med en massa öl.

Jag dricker en sista kopp kaffe och försöker känna mig pigg, innan jag lägger mig ska jag lugna ner mig med en sista cigg.




Fri vers av zacke :]
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-08 02:32



Bookmark and Share


  thyra
Sorg och vemod i dina ord.
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld