Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig hela tiden

Så ont
kippar efter andan
svårt att få luft
och kroppen surrar av molande värk

Telefonen ringer
ibland svarar jag
ibland inte
Det är jobbigt att prata

Behöver kanske sysselsätta mig
inte bara i tanken
men kroppen totalvägrar

Ordet i mitt huvud
föräldralös
i vuxen ålder
Borde vara tacksam att jag inte är barn
men det gör inte mindre ont för det

På natten ska man sova
jag vrider mig
stirrar
somnar till en liten stund
och är klarvaken igen

Känner din doft dra förbi
och önskar du är nära
Vill krama dig
hålla om hårt
så du inte försvinner igen



Hur håller man om luft
i minnet av någon man fortfarande älskar




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-08 11:15



Bookmark and Share


    merasera
Jag vet hur du känner. Du förstår det om du läser en del av mina texter...
2008-08-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag blir oerhört berörd av din text...jag kramar ofta luft. Väldigt bra uttryckt...! Man måste sörja, få lov att vara i sorgen så länge man behöver....DET TAR TID. Så länge man är någons barn så känns livet annorlunda tycker jag. När min mamma dog för ett år sedan, blev jag plötsligt på något sätt gammal.....varm kram och applåd, bokmärker
2008-08-11

  aol
nämen enkram genom cyberrymden till dej ja vad gör man
det är som om tiden stog stilla i ett sånt läge
2008-08-08

    Lindizz
Mycket starkt och berörande, en tomhet och saknad som känns.
Sänder en kram.
2008-08-08

  fågel grå
Fin text om något
mycket svårt och
smärtsamt.
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen