Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Framtidens osäkerhet
du vilar i ödets famn
Lider i tidens snarhet
Vågsvall kom i hamn

Aldrig en tid för ro
en sekund för frid
Lyssna och tro
Innan de utbryter strid

Undra vad som anar
bortom tid
Solen lugnar
giver sinnesfrid

/Linn <3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson