Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet kan vara underbart

Något väldigt ofattbart

Livet är väldigt dyrbart

Något verkligen rekommenderbart

Något sårbart

Inte alls raderbart

Mycket observerbart

Ibland sårbart

Det är förstörbart

Att det är kul är mycket tänkbart

Lite varierbart

I ett annat ord oplacerbart

Också härdbart

Det går förbi med fart

Ganska smart

Mycket vackert såklart

Extremt påverkbart

Kan vara tillfredställbart

Det är obestämbart

Det är bevisbart

Alltså värderbart

Högst odefinierbart

Faktiskt reparerbart

Märkligt justerbart

Helt för fixerbart

Definitivt inte väljbart

Mycket formbart

Det är hållbart

Inte självklart

Livet är underbart


/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 536 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson