Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna du

Sköna himmel
Blåhetens uppenbarelse
Låt mig komma nära
Underbara varelse

Överväldiga solsken
Lekande vind
Glimmande ögon
Du gör mig blind

Frihetens klockor
De donar
Ringer så ljuvt
Din skönhet förvånar

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 597 gånger
Publicerad 2008-08-10 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson