Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar ensam

Sitter under solen och funderar ensam
Lika mycket till hjälp som moln
Nedanför mig finns det träd, så hemlighetsfulla
Jag förstår dem inte, deras viskningar
Hemlighet?
Under träden finns det mängder med rötter
Desto större träd, desto fler rötter
Rötterna vet alla hemligheter
Vad finns under rötterna?
Sitter under solen och funderar ensam

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 470 gånger
Publicerad 2008-08-10 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson