Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol

Var morgon smyger solen sig försiktigt in genom fönstret
Likt ett barn fullt av liv som vill överraska
Solen smyger, ljuset anar
Värmer min kind, mitt öga blottas
Morgonskimret bländar
Jag kliver upp, berör dagen
Tar emot dagsljusets presenter med lättsam famn
Solen skiner, glittrar, tindrar och blänker

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 580 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson