Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en vän

Jag har en vän…

En vacker, egendomlig vän
Han är en ängels barn
Som behöver hjälp
Jag inte kan ge honom

Jag har en vän…

En smart, uppskattad vän
Han är en vinnares barn
Som vill ge mig allt
Han inte har

Jag har en vän…

En vän med bekymmer
Svåra tider tar vi oss genom
Tillsammans
Det är vad jag kallar vänner

Jag har en vän…




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 800 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-09 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson