Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt från min mosters barn som avled vid födseln, hon fick tvillingar 2 år senare.


Till Dig mamma, från Simon

Jag befinner mig i himlen, jag kan se dig
Jag förstår och upplever hur du saknar mig
Jag erfar din stora smärta
Som förevigt känns i ditt hjärta

Jag besökte jorden en liten tid
Tiden varar föralltid
Tiden på jorden var inte lång
Jag skulle tillbaka till himlen på en gång

Blott ett lån från änglarna jag var
Tyvärr fick jag inte stanna kvar
Men jag har en god själ
Det vet du mamma, så väl

När du tros tycka en kärleksfull vind
Är det jag som smeker din kind
När tomhet och saknad fyller ditt bröst
Och du gråter, finns jag här och ger dig tröst

Jag står vid din sida ibland
Då känner jag vårt starka kärleksband
Det är så kraftfullt och oförstörbart
Jag älskar dig något ofattbart

Du har nu utökat våran familj
Jag stöttar det och finns intill
Vet att jag alltid kommer att vara en del
Att jag alltid kan vila mig mot din axel

Jag vill att du ska få ut allt du vill av livet
Älska din familj, ta inget förgivet
För den dagen ditt liv urartar sig
Får jag återigen träffa dig

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 639 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson