Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad borde jag

Likt ett rovdjurs rostiga själ griper vinden tag i mig
Med tanken tröst eller hot
Tror inte jag vill veta
Men outhärdligt drar jag mig från både lögn och sanning
Sanning och lögn
Jag kan ju be att sanningen är lögn
Fast jag borde inte
Vad borde jag då?
Likt ett rovdjurs rostiga själ griper vinden tag i mig

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson