Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttjar mig

Min otillräcklighet spelas i ljuv sång
Spelmannen njuter och trivs
Gnolar medan han flanerar på grusgång
Av min otillräcklighet han drivs

Min förlust målar världens färger
Konstnären nyttjar sina vackraste penslar
Sin bästa instinkt hon följer
På grund av min förlust hon nyanser ödslar

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-08-08 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson