Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom allting

Lyssnar jag, hör jag livet fly
Tittar jag, ser jag ödet så hemskt
Känner jag, upplever jag smärta
Smakar jag, förtär jag djävulens blod
Lukat jag, osar människans svek
men jag lyssnar inte, tittar inte,
känner inte, smakar inte och luktar inte
Tillvaron artar sig snarare då.

/Linn <3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson