Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

En naken vind av dig gör mig glödande
Mitt hjärta blottas blödande
Mitt hjärta domnar
Mitt liv dig välkomnar
En känsla av passion tros jag tycka
Mitt hjärta sjunger av lycka
Mitt hjärta upplever ljus
Mitt liv är nu ett kärlekshus
En saga av gemenskap finns i mina tankar
Mitt hjärta bankar
Mitt hjärta kvittrar
Mitt liv leker och glittrar

/Linn <3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson