Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utestängd från livet

Utestängd från kärlekens fyra väggar
Utesluten av sympatins härskare
Avgrundens riddare mig vaggar
Hatets tillverkare

Avstängd från vänskapens krets
Blockerad av passionens herreman
Likte ett sår på barnets -
kind, skuret av stadens lieman

Utstött från existensens sällskap
Avvisad av jordens kejsare
Vunnit ensamhetens mästerskap
Det har gjort mig till förintelsens visare

/Linn <3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson