Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör

Jag hör dårens spröda melodi
Musik i felfri takt
Han sjunger imtt liv i parodi
I kyrkans heliga akt

Tvivla inte på att jag hör
Jag har det kvar
Goda själar möjliggör
att jag får svar

/Linn <3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson