Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens Kristall

Vattendroppe så kristallklar
I min dröm
Finns bara ett exemplar
Vill ge dig beröm

Jag finner dig i en vacker saga
Jag besitter bevis
Innerst inne i det sinnessvaga
Men på ett bra vis

Följ med mig på äventyr
Till landet bara vi känner till
Vi kan flyga, vår resa styr
Där kan vi älska och göra vad vi vill

/Linn <3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson