Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tävling av kärlek

Ljuv, bitterljuv
Du stal mitt hjärta likt en tjuv
Men kärleken har inga lagar
Du förgyller mina dagar
God, hjärtegod
Du har tagit oss till kärlekens andra period
Vi väntar på en signal
Här finns inga regler, vi är båda i final
Strålande, solljusstrålande
Du har gjort vår vinst omtalande
Vi blev delad etta
Vi är nu kompletta

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson