Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När havet mig inte bär längre

 

 

Jag surfar där uppe på den högsta vågen

vet att när den når land försvinner den

för alltid

 

Kanske trillar jag av innan

 

Vad finns där nere

under havets alla krusningar

 

Tvingar mig att se

när havet mig inte bär längre

 

Till synes tomt

virvlande vatten

utan styrsel utan kontroll

 

Slår jag mig?

 

Men världen där nere

är full av liv

utan syre

 

Om jag håller rädslan borta

kan jag uppleva

kanske blir jag bergtagen

 

 

Och jag vet att du inte finns där

i havet

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 18:12



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jösses du förmedlar en stund av total förvirring och rädsla här...ja när mina ögon läser i alla fall.
Bra skrivet!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*