Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
god morgon??


morgondarr


hur jag än ser dig
föds du som ny
i mitt hjärta och morgon

ingen frukost på sängen

hur jag vill se mig
är inte fast förankrat
alltid beroende på

det är tomt i sängen då jag vaknar

och jag ger dig min rastlöshet
utöver din egen
jag pekar på dig

irrar runt naket nyvaknad

i can be fixed
we can fix this
mumlar jag, rädd

du smeker min kind med mungipan




Fri vers av molly crayons
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-07-18 16:36



Bookmark and Share


    André
Fänslande för mig. Vackert beskriven sanning för mig. Morgonen är mycket speciell, innan allt vaknar.

"hur jag än ser dig föds du som ny i mitt hjärta och morgon" Är oerhört vackert skrivet. Tack.
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons