Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smyg


dåtidsskogar


jag minns inte då du var liten
du minns inte mig som barn
vi var aldrig där

hjärtat slår
då jag låter dig smyga
brevid som pojke och flicka
hålla händer, gå promenad
genom dåtidsskogar
med karikatyrlika kulisser

jag minns dig ibland i mexico
med en god fallen kvinna
eller åkande tåg baklänges
kär i trons vansinne

men det sista talar jag inte om
då vrids den osynliga kniven
i mitt hjärta om
och jag är övergiven bortom ord
schhhh




Fri vers av molly crayons
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-07-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons