Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivandet


brinnande pappersark


vita ark av papper
brinner för mina ögon
eldas upp med mig

strö alla meningslösa ord
med min kropp in i evinnerligheten

att bli rena som aska
att leva någonannanstans

säg aldrig att jag inte brinner




Fri vers av molly crayons
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-07-18 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons