Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträva på du som ser målet

Strävan gör vårt liv
kämpigt
när vi till slut nått
målet
var då allting i
vårt liv
värt
att
kämpas
för??
?
?




Fri vers av kär i kärleken
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken