Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi ses

 

Mer arg, mer förtvivlad

än någonsin

 

Låt mig få vara där för dig

sa du

 

Ringde och ringde

men det fanns inte tid

du sa

 ring om du behöver

 

Så kylan, förnedringen, distansen

 

Fann styrkan att gå

 

Nu vill du prata

 

Försent

 

Men du finns nog där ikväll

för din pojke

i strålkastarljus

 

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-09 10:09



Bookmark and Share


  korpfjäder
Undrar om den här texten är skriven med vrede eller sorg - eller om diktjaget blandar ihop sorgen och vreden till ett gungfly...
Där kärleken tror sig drunkna tillsammans med sig själv???
2008-08-11

  * Ammi *
försent, ja skönt att höra.
skaffa ett eget strålkastarljus!
2008-08-09

  notsomad
ja..ont gör det att bli dumpad..känner exakt likadant just nu :(
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*