Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fascination

Konstigt

Fascinerande

Hur ens nuvarande bild av en människa kan vara så olik den man hade när man knappt kände den

Till och med så olik att man nästan glömt att denne var närvarande
vid vissa tillfällen för några månader sedan

Då människan inte hunnit få samma betydelse för en

Då människan inte ännu hade fått förmågan att lysa upp ett rum eller en plats

Förmågan att få det att lysa inom mig









Fri vers av Physalis
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-08-09 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis