Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblommad

När sommaren kom
hoppet blommade

Växande tistel
beskfyllda knoppar

Vassa taggar sved
förgiftade mina känslor

Min styrka vissnade
föll med rosens blad

Tisteln växte sig stark
giftdrypande taggar

Hoppets sköra ros
blommar inte mer




Fri vers av Annette Andersson
Läst 525 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-09 15:32



Bookmark and Share


  micke marin
Johoda! Så är det med växter, dom blommar igen.
Glöm inte att vattna!
2008-08-10

  © anakreon VIP
Å jo! Det kommer säkert en ny vår!
2008-08-09

  Maria T
Åå en så känslomässigt stark
och skör dikt.
Jag får tårar i ögonen.
2008-08-09

  Yvonne
Gripande dikt som berör. Känner igen det sanna livet i den krassa texten. Först spirar hoppet, men det har snart kvävts av den giftdrypande tisteln och kvar finns bara en utblommad ros, ett krossat hopp. Applåd.
2008-08-09

  drakbruden VIP
Aj, den här smärtar. En krass text med en mycket vacker bild.
2008-08-09

    sunnanvind
starkt skrivet om något som *blommat ut*...gått sönder...
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson