Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal känsla.


intorkade tårar

intorkade tårar
på mina vallmoläppar
en viskning i moll
fick skratten att tystna

en skygg blick
gjorde min bleka hud
genomskinlig
fick ögon
att vissna
och dö

jag dansade
en vemodig vals
i dina andetag





Fri vers av livräddaren
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-07-18 20:39



Bookmark and Share


    vilsen
jag finner inte ord, så vackert är det ! sorgligt oxå, men så vackert . ingen kan trola med ord som du !
2005-07-26

  Virgo Cinnamon
underbar....ååh....
2005-07-21

  madinsane
så vemodig att mina läppar darrar.. så vackert med;

'en skygg blick
gjorde min bleka hud
genomskinlig
fick ögon
att vissna
och dö'

vackertvackertvackertvackert!!!!!!!!!!!!!
2005-07-18

  oprivat
men gullegumsan..va e de här för sorgligt? ack så bra dock..redigt fin sötnos;)
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren