Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte alltid svara när jag vet att det är du som ringer





Vi kanske bara ska göra som du har sagt och låta det vara,
att leva i nuet istället.
Vad spelar det förflutna för roll?
Det går ändå inte att ändra...

Även fast du inte alltid svarar när jag ringer,
och fastän jag ibland bara stirrar på telefonen när jag vet att det är du,
så kan vi inte släppa varann och leva våra egna liv.

Nej, vi måste alltid vira i den andra i våra problem.
I can't live, with or without you.





Fri vers av Kramgalen
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen