Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig relation

Illusionen om ett bättre liv är en drog
och passion förnedrar och lurar
men det var först du log jag insåg
att min kärlek är instängd bakom murar

Vår passion var blott en synvilla
bortkastad tid och förtvivlan
För en sekund blir allting stilla
du klotet, jag käglan

Två trasiga själar lever kvar
utmattade och förstörda
Jag kommer att vara sårbar
vårt förhållande var en börda

/Linn




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson