Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Jag önskar att uppnå erotik
Kyssas, smekas, romantik
Du är min glödvåta dröm
Din ljuvhet gör mig öm

Våra kroppar måste blandas
Leka bland nattens skuggor
Lust och vilja ska tändas
Älska och blotta våra insidor

Vill känna dig alldeles intill
Alldeles inuti
Kyssa och slicka mig nertill
Allt blott med dig

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 904 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 23:06



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Kärleksfullt och vackert.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson