Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken vid midnatt

Månsken vid midnatt
Lyser upp din kropp
Din muskulösa kropp

Månsken vid midnatt
Vackert speglas i dina ögon
Glittrande ögon

Lusten tänds
Sliter av min tröja
Vill ha dig

Berör dig fritt,
Klöser ditt bröst
Drar i ditt hår

Du blir vild av mig
Kysser min hals
Smeker min kropp

Sitter på dig
Onanerar mig själv
Stoppar fingrarna i din mun

Månsken vid midnatt
Lyser upp våra kroppar
Nakna, kåta kroppar

Månsken vid midnatt
Våra kroppars skuggor
Är vilda

/Linn<3




Fri vers av Linn Torstensson
Läst 693 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 23:11



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Måöande bilder och erotisk. Bra.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Linn Torstensson
Linn Torstensson