Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjer mig för vinden

 

jag är en solros

böjer mig för vinden

sträcker mig mot skyn

följer solen med blicken

 

mina fjärilar

hälsar på

tillsammans

bär vi värme och liv




Övriga genrer av Mona*
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 09:51



Bookmark and Share


  * Ammi *
vännen, den här har jag missat!
Javisst är du solrosen .. stark och stadig!! Liv och värme!
kram!
2008-08-15

  Smurfan
Solrosen är vacker och så har du skrivit.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*