Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som förstår distans

 

och sedan

när jag väl stod där och visste

att i vilken sekund som helst...

 

hur skulle det gå då

skulle jag återigen dras in

skulle jag stå emot

 

nog finns det en del

som skulle vilja vara i den där famnen

en annan som ledsen vill se den och gå

 

vill minnas dig med kärlek endast

men den som förstår distans

 

 

vi får skiljas och dö en annan gång...

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-10 10:21



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det finns kanske en annan sorts kärlek som klarar av närhet - och som kan finnas kvar både som närhet och avstånd hur nära eller långt bort man än är. Där gränser är tydliga platser att mötas - och i vilken det är möjligt att säga både välkommen och farväl många många gånger under en levnadstid.
2008-08-11

  devilsangel
Kärlek på avstånd är en grymhet...
men den växer och överlever, om den är äkta!
2008-08-10

    ej medlem längre
Kärleken är förunderlig
växer i avståndet
och det brukar kulminera i fantastiska känslor.
Än är inte loppet kört.
Därför skulle jag ha avslutat med
"Vi får mötas och dö en annan gång".
2008-08-10

  * Ammi *
se men inte röra ..

kärlek på avstånd
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*