Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jobbigt det än är omkring en, i en relation, kan den starka kärleken ändå vinna i längden.


Sorgen ska bli min röst

Sorgen ska bli min röst.

Vingar utav kärlek ska bära mig till dig.

Din rädsla för livet

ska föras bort utav vinden

för du är min älskade ros

som mitt hjärta bär.




Prosa av LizaH VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP