Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns saker man inte förstår...

Känner sorgen välla över mig
Som en våg av kallt saltvatten över klipporna vid havet
Den där hösten då du inte var här

Gråten är nära nu
Smyger sig på som frosten när jag önskar att sommaren ska vara för evigt

Jag ser på regnet igenom ett fönster
Som leder ut till en omvärld som jag ändå inte vill veta av
Just nu.

Mina tankar sjunger en stillsam melodi,
en elegi för alla de saker jag vill men inte borde

Kanske är det skuldkänslor som bränner
För alla mina orealistiska, hemligaste önskningar
Kanske är det ånger för att jag inte besannat dem

På radion sjunger människor jag aldrig kommer känna
Om saker som jag inte förstår
Men som jag känner ändå

Tårarna rinner inte än
Jag undrar om de någonsin kommer att göra det igen
De är som om dessa droppar förstår det jag inte gör
Att det inte finns någon mening med tårar
För saker och känslor som jag inte förstår




Fri vers av 3_miles_high
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 18:30



Bookmark and Share


    Jojjan
Mycket bra och igenkänningsbart :)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high