Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du mår dåligt


Sorgens ansikte

Ditt ansikte speglar
sorg
borta är det blendvita leendet
som jag älskar så
De glimmande buset i din blick
du ser så ihålig ut

men jag vet att du
är allt annat än ihålig
det är bara dina tankar som
tagit sig för långt
in i ditt sinne
De har låst järndörren
för räddning
och din sorg
försöker sluka dig
ner i svärtans
avgrund

Vi är många som älskar dig
och finns här för dig
din sorg
blir våran sorg
men du har oss
och vi tänker lyfta upp
dig på molnen igen.




Fri vers av kär i kärleken
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken