Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bring It On

Man skulle ju kunna tänka
nu KAN det inte hända något mer
Inte mer tunga saker
Ingen mer sten på bördan
Det finns liksom inte plats
för negativa händelser
Men varje gång jag tänkt så
händer något mer
Så jag ger fan i det nu
Min nya paroll är
Bring It On, Motherfucker
Jag är redo
Rustad för krig




Övriga genrer av Some One
Läst 146 gånger
Publicerad 2008-08-10 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One