Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering

Trött i själen och tung i sinnet
men någonstans inuti leker infrarött

Som en kaospilot genom meteorregn
väljer jag att inte krascha

Jag vägrar autopilot
Ignorerar beigeifieringen

Konceptet är förställning
tills det blir sanning

i alla fall för ett ögonblick




Övriga genrer av Some One
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One