Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka rum

Det är klart att det känns mörkt då och då
Ibland skymningsgrått
Vid sällsynta tillfällen blecksvart

Men du, det krävs bara ett enda litet ljus
för att lysa upp ett svart rum

Och hur litet det än verkar vara
Och även om lågan tycks darrig och svag
så ger det dig det ljus du behöver

Orkar du inte tända det
så hjälper jag dig
för hos mig
så brinner lågan starkt




Övriga genrer av Some One
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-21 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One