Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offersjäl

När tårar är dyrgripar
för värdefulla för att spillas
instängda i ett människovalv
Vaktade av låsta halsmuskler
Spänningsgrad - extrem
blir stenhud som skyddar
håller ute, håller inne
Ändå känner jag mig som
små, små sönderrivna bitar av papper
De utgör min böljande enhet
och med tunn viljekraft
darrar jag mig fram i vinden
Jag är ju
en sån där som tar hand om




Övriga genrer av Some One
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 18:58



Bookmark and Share


  Èlaah
Offer text med en svag smak av sötma.
Som blåbär i skogen.
Kanon!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Some One