Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen Magi

Det finns inget magiskt spö
att vifta bort det onda med
Det finns ingen trollformel
som gör svart till vitt
Men du kan bestämma dig
från och med idag
att göra små saker till stora
Njut av värmen i en kopp te
Skratta högt med vänner
Lyss till barnens prat
Le åt att solen kikar fram
Du kan bestämma dig
från och med idag
för att göra stora saker små
Sluta vara rädd - strunta i det svarta
Krymp sjukdomens betydelse
Stirra den liten och skrumpen
Det magiska finns i dig
att du är älskad och omhuldad
Då blir du själv det skinande vita
i all denna gråsvarta sörja
Trollformeln är enkel
Gör dig själv och andra gott
Bara gott
Då blir det svåra - enkelt




Övriga genrer av Some One
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One