Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blev skärvor

Jag tror
att du just tappade mig i golvet.
Var kommer annars alla dessa skärvor ifrån?

Jag tror
att jag precis gick sönder i tusentals bitar.
men jag känner ju ingenting alls?

Jag tror
att du är och ordnar med lim.
Varför skulle du annars försvinna strax efter jag kraschade?




Övriga genrer av Some One
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 18:48



Bookmark and Share


    underlampan
Lättläst och enkel, men ändå talande med en ironi i slutet som säger mycket.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Some One