Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmeddelande

Känner ni?
Idag har den varit här
eller i alla fall
gjort ett kort besök
Jag kände det
i hela kroppen
I lukterna, i värmen
och i ljuset
Den tvingade människor
att öppna sina jackor
och ta av mössorna
Den förebådar nåt gott
Sluta huka er!
Dra inte upp axlarna!
Snart kommer jag!
På allvar! säger den
Förfesten till sommaren
Jag känner
en oändlig lättnad
över att väntan
snart är över
Att få krypa ut
ur sitt frusna ide
och börja knoppa
tillsammans med
alla jag älskar
Idag var det
lite lättare
att andas




Övriga genrer av Some One
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One