Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tummat

Liten tittade sorgset på mig och sa;
"Mamma, det är så svårt att göra dig glad"
Men Liten, Liten - det är ju du
som får mitt hjärta att blomma varje dag
Det är ju du som gjorde lycklig
till så mycket mer än bara ett ord
Så nu har Liten och Mamma tummat
kärleksfullt, allvarligt och innerligt
på att Mamma skall ta och skärpa sig
Jag får hänga av mig den blöta yllekoftan
och plocka fram all den glädje Liten ger mig
från mitt innersta gömda till mitt ansikte
ut till min mun och genom mina armar




Övriga genrer av Some One
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One