Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa Dagar

När vinden sliter i min jacka
Och regnet fuktar mig ända in
När man får gå med huvudet nerböjt
Och axlarna uppdragna
Händerna knutna i fickorna
När allt ser lika grått ut
Husen, ansikten, havet och himlen
Då är jag ändå nöjd
Just då är det balans
Då visar vädret tydligt
Så som jag känner mig inuti




Övriga genrer av Some One
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 21:58



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Känns igen...
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Some One