Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men?

Vad du är stark!
Jag fattar inte hur du orkar!
Hade det varit jag hade jag brutit ihop!
För längesen!

Men?

Det går liksom inte att tänka så.
Inte med sjukdom hos nära och kära.
Man får helt enkelt bita ihop.
Böja ner huvudet och gå vidare i stormen.
Se till att stå framför de svagare
och ta den värsta vinden för dom.

Och fånga skratten när man får chansen.
De är som vindskydd i kaoset.




Övriga genrer av Some One
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 21:59



Bookmark and Share


  kär i kärleken
Lever också med ett barn av liknande diagnos! Min syster bukar så "snällt" säga! - Jag fattar inte att du orkar leva... det är väl stärkande ord eller vad?? Hoppas du ger din syster mera stöd än så:)
2008-08-10

  Tellus Fortuna
"Och fånga skratten när man får chansen.
De är som vindskydd i kaoset."
Härligt ... i kaoset! Bra valda ord .
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Some One