Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutschkanan från himlen


- Mamma, mamma
nu kommer dom


Vilkadå?

- Änglarna från himlen
De som kommer varje kväll
Åker kana nedför en silvertråd
från himlen hem till mig


Hurdå?


- Sittande på rumpan
med vingarna fladdrande
åker de rutschkana
på silvertråden
från himlen till jorden


Närdå?


- När barnen ska sova,
kommer de ju,
för att sjunga för dom
så barnen kan sova gott
hela natten
Se där!


Vardå?


- Ser du inte mamma
de är ju överallt i rummet
en sitter ju också
på din axel, mamma
Hör nu!


Hurdå?


- Hör du inte mamma
hur de sjunger
alla tillsammans, så fint
Den som sitter på din axel
sjunger ju i ditt öra!


Mamma, hör du inte!?



 


 




Fri vers av Nic
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-07-18 23:39



Bookmark and Share


  Jojo
Mycket vackert. Tycker du beskriver änglarna så att man nästan kan se dem framför sig. Önskar att det sitter en liten en på min axel också...
2005-07-19

  Daniel_78 VIP
Vilken skön godnatt läsning,
jag tror jag också hör änglars sång när jag läser detta...
älskar sista raden..
2005-07-18

    Teddy
Gillade denna..Min 2-åring satt o pekade ut genom fönstret ikväll innan läggdags o sa åt mig att titta..kanske var det dem hon såg..
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic