Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

Nu är du där igen, mamma
På sjukhuset
Dålig, sämre, sämst
Immunförsvaret strejkar
och de vita blodkropparna
har gått på rast
Dina blodplättar
har tagit sovmorgon
och hög feber
tittade självklart förbi
Du fick hjälp av Panodil
och antibiotika lovade
att besöka dig dagen efter
Senare får du påhälsning
av blodtransfusion
som kommer att
stå dig väldigt nära

Det känns väldigt långt
till sommaren, mamma
men jag lovar dig att den kommer
I solens värme
kan du hämta tillbaka
all den kraft
du tappat på vägen
Bara att luta sig tillbaka
i solstolen
och ladda själen
likt ett batteri
Och då tittar
Lillebror med Fru
självklart förbi
Då får du hjälp av mig
och Syster Yster lovar
att besöka dig dagen efter
Senare får du påhälsning
av Sonen med familj
som står dig väldigt nära

Massa kärlek, mamma
en hel massa kärlek
till dig




Övriga genrer av Some One
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 19:03



Bookmark and Share


  fågel grå
Jag finner inte ord.
Allt.
2008-08-16

  berxper
Åhh..så sprött - väldigt rörande.
Du skriver med mycket värme!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Some One